Haber

Eczaneyi soyan hırsızlar cinsel performansı artırıcı ilaçları aldı

ERZURUM’da zorla girdikleri eczanenin deposundan aralarında cinsel performansı artırıcı ilaçların da bulunduğu 10 bin lira değerindeki parçayı çalan Cihangir B. ve Şahin D. yakalanarak tutuklandı. Hırsızlık iş yeri kamerasına yansıdı.

Olay, 25 Kasım günü saat 23.00 sıralarında Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İki kişi, kapıyı kırarak girdikleri eczanenin deposundan krem, şampuan, kadın kol saati ve cinsel performansı artırıcı ilaçları alıp kaçtı. Sabah iş yerine geldiğinde olayı fark eden eczacı durumu polise bildirdi.

32 KAMERADAN 102 SAAT GÖRÜNTÜ İZLENDİ Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin de aralarında bulunduğu 32 kameradan alınan 102 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Olayın zanlıları olduğu belirlenen ve hırsızlık suçundan çok sayıda sabıka kaydı bulunan Şahin D. ve Cihangir B., bir hafta boyunca saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı. Aralık ortasında işledikleri 4 hırsızlıktan daha tutuklandı.

Eczacı Ömür Alemdar, zanlıların depodan yaklaşık 10 bin lira değerinde eser çaldığını belirterek, “Eczanenin hemen altında depo var. Kapıyı kırarak içeri girdiler. Krem, şampuan, kadın kol saatleri ve cinsel performansı artırıcı ilaçlar aldılar.” . Bunları kendilerine mi yoksa arkadaşlarına mı aldılar bilmiyorum. Hırsızlar depodan çıkarken alt kattaki tuvaleti de kullanmışlar ve temizlemeden çıkmışlar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu