Haber

İşitme Engelliler Milli Güreş Takımı Tarihi Başarıya Ulaştı

Türkiye İşitme Engelliler Güreş Milli Grubu, 2-12 Eylül tarihleri ​​arasında Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda büyükler, gençler ve yıldız kategorilerinde 8 altın, 9 gümüş ve 9 bronz madalya kazandı. 26 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası, 2-12 Eylül tarihleri ​​arasında Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlendi. İşitme Engelliler Güreşi Milli Takımı, yarışmada kazandığı 26 madalyayla tarihi bir başarıya imza attı. gençlik ve Spor Bakan Osman Aşkın Bak; Yayınladığı bildiriyle büyükler, gençler ve yıldız kategorilerinde 8 altın, 9 gümüş ve 9 bronz madalya kazanan millileri tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Her geçen gün farklı branşlarda tarihi başarılar gelmeye devam ediyor. Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda büyüklerde 8 altın, 9 gümüş ve 9 bronz olmak üzere 26 madalya ile Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nı kazandı. gençler ve yıldızlar kategorilerinde, “Müsabakaları tamamlayarak ülkemize 4 kupayla dönen İşitme Engelliler Milli Güreş Takımımızı tebrik ediyorum. Kazandıkları madalya ve kupalarla bizleri gururlandıran milli sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında, İstiklal Marşımızın okunmasında emeği geçen herkese ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu