Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Harmandalı maalesef çöpüyle anılıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim çalışmaları çerçevesinde İzmir’in Çiğli ilçesinde 1. Amatör Lig ekiplerinden Harmandalıspor ile Çiğli Esentepespor arasında oynanan maçı izledi. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dağ, “İzmir halkına bir müjdemiz olsun. İnşallah önümüzdeki hafta TCG Anadolu Gemisi İzmir’e varacak ve körfeze demirleyecek. Büyük ihtimalle gelecek.” Cuma günü İzmir’de olun.”

“GERÇEKLERLE MİLLETİMİZİN KARŞISINDAYIZ”

14 Mayıs seçimleri için çok çalıştıklarını vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Birkaç gün sonra Karadeniz doğalgazı milli sisteme verildi. Aile kurmak isteyen aynı zamanda iş kurmak isteyen gençlerimiz ikişer ikişer buradan inşallah bir yıl ücretsiz destek verme imkanımız olur inşallah bundan sonra bunu gerçekleştiririz. Seçim.Yine bugün Sakarya’da Cumhurbaşkanımız açılıyor.Depremin üzerinden iki ay geçmesine rağmen dün köy evleri teslim edildi.Biz gerçeklerle milletimize karşıyız.Milletimize karşıyız.Biz milletimize karşıyız. yaptıklarımızla millet.

“KARIŞTIRILMIŞ ATIKLARIYLA TUTKUYLA HATIRLANIR”

Çiğli’de amatör kulüpte Harmandalıspor ile Esentepespor arasında oynanan maçı izledikten sonra futbolcuların ve kulüplerin acılarını dinleyen Dağ, “Sporcu arkadaşlarımız ve kulüp liderlerimizle sohbet ettik. Bizden talep ve talepleri var. Gelecekte bu talepleri hayata geçirmeyi umuyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış politikaları nedeniyle Çiğli maalesef Harmandalı çöplüğü olarak anılıyor. Harmandalı’nın çöplüğüyle değil; Oyuncularla anılmak için çaba gösterecek. Birkaç yıl sonra Çiğli’den çıkan sporcuların milli takımda, üst ligde oynayan oyuncular olduğunu göreceğiz.”

“YAPTIĞIMIZ HER ŞEYİN ARKASINDAYIZ”

Sürekli parmak sallayan bir kesim olduğunu söyleyen Dağ, “Önümüzdeki 5 yılda inşallah hükümet olarak devam ederiz ama bizimle hesaplaşacak diye ısrar edenler, bizi temsil edenler ve işaret edenler. parmakları bugüne kadar ve aynı zamanda 14 Mayıs sonrası için bize oy veren kitlelerde.” Biraz coşku gösteren terör örgütleri huzurumuzu bozmaz” dedi.
Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, maçın ardından yaptığı açıklamaların ardından Çiğli esnafıyla toplantıya gelerek sohbet etti.

gursuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu