Haber

Alfons Groenendijk: “15 Eksikliğe Rağmen 1 Puan Alabilirsek Bizim İçin Galibiyettir”

Antalyaspor Teknik Müdürü Alfons Groenendijk, Beşiktaş karşısında 15 oyuncudan yoksun olarak sahaya çıktıklarını belirterek, 1 puanın kendileri için kazanç olduğunu söyledi.

Antalyaspor, Spor Toto Muhteşem Lig’in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor Teknik Menajeri Alfons Groenendijk, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına Beşiktaş taraftarlarını depremzedelere destek için yaptıkları organizasyondan dolayı tebrik ederek başlayan Groenendijk, “Sezona bugün başladık. Savunmada çok sağlam durduk. 1 puan aldık. Maç öncesi grup eksiklikleri maalesef Türkiye’de yaşanan trajik olaylardan sonra sınırlı bir kadroyla çıktığımız doğruydu.Birinci Süper Lig tecrübesi olan genç kalecimiz penaltı atarak bize 1 puan kazandırdı. ve 5 son dakikada kurtarışlar.1 puan güçlü atmosferden dolayı bizim için galibiyettir.Önümüzde Kasımpaşa maçı var.Geniş kadro ile mücadele edeceğiz.Tüm depremzedelere başsağlığı diliyorum.Futbolcular olarak ne olursa olsun. Elimizden geldiğince takviye olmaya çalışacağız” dedi.

“15 eksikliğe rağmen 1 puan aldıysak bizim için galibiyettir”

Sahaya 15 oyuncusuz çıktıklarına değinen Groenendijk, “Kendi grubunda futbol üst seviyede değildi bugün ama mücadele ettik ve denedik. 15 oyuncu eksiğimiz vardı. Hatta takım bile oluşturamadık. Kenarda U-19’dan çok oyuncu vardı. Yedekten müdahale etmemiz de zor oldu. “Mazeret üretmemeye çalıştık. Bunun hakkında hiçbir şekilde konuşmadık. Bize karşı 3 puan almak isteyen uygun bir takımımız vardı. Onlara karşı 1 puan alırsak bizim için galibiyet olur. Yeterince maç oynamadık ama galibiyetle döndük” dedi. – İSTANBUL

soma-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu