Haber

Fatih’te 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışmada 12 zanlı yakalandı

Fatih’te iki yabancı uyruklu grup arasında çıkan ve bir kişinin öldüğü silahlı çatışmayla ilgili olarak yakalanan 12 zanlıdan ikisi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mesih Paşa Mahallesi’nde 5 Aralık’ta meydana gelen ve yabancı uyruklu BB’nin (26) hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmaya ilişkin çalışma yaptı.

Çevredeki çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen polis, aralarında tartışan iki grubun tabancayla birbirlerine ateş ettiğini belirledi.

Ekipler, yaptıkları incelemede yabancı zanlıların suç örgütü olarak birlikte hareket ettiklerini ve Tacikistan’dan İstanbul’a gelen iş adamlarını tehdit ederek şantaj yaptıklarını belirledi.

Olayın gasp meselesinden kaynaklandığını belirleyen ekipler, silahlı çatışmaya karışan 12 zanlıyı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi tutuklandı. Şüphelilerden 3’ü adli kontrol hükümleri uygulanarak, 7’si ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Ortada birbirine ateş eden iki küme güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki grubun birbirine ateş ederek tartıştıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu