Haber

Kahramanmaraş depreminde kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? 10 Şubat Kahramanmaraş depreminde kaç bina yıkıldı?

Kahramanmaraş Merkezde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde üzücü tablo her geçen dakika daha da kötüye gidiyor. Kahramanmaraş depreminde can kaybında son durum nedir ve Kahramanmaraş depreminde kaç bina yıkıldı merak ediliyor. Kahramanmaraş depreminde can kaybında son durum ve Kahramanmaraş depreminde kaç binanın yıkıldığı araştırılıyor. Kahramanmaraş beyin sarsıntısı can kaybında son durum nedir? Kahramanmaraş depreminde kaç bina yıkıldı? Detaylar burada…

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE CAN KAYBI SON DURUM NEDİR?

Başkan Yardımcısı Fuat Oktay son durumu aktardı. Fuat Oktay, depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 17 bin 674’e çıktığını bildirdi. Oktay, 72 bin 879 kişinin de yaralandığını kaydetti. Yıkılan bina sayısı ise 6 bin 44 olarak açıklandı.

KAHRAMANMARAS ŞOKUNDA KAÇ BİNA YIKILDI?

DepremBölgede incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Devletimiz tüm bakanlıkları ve kurumlarıyla 10 ilde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Milletimiz, devletle omuz omuza duruyor. Sivil toplum kuruluşlarımız, belediyeler,uluslararası yardım grupları,gönüllüler,imkanı olan herkes arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.Kaçınılmaz olarak bazı gecikmeler ve eksiklikler olabilir.Vatandaşlarımız devletin tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde olduğunu biliyor.100 bin kişi sayısı kendini misyon olarak ifade edecek olan , çalışmalarda görev aldı.Ülkemizin dört bir yanından her türlü grup ve teçhizat bölgeye yönlendirildi.Şu anda meclisimizde tüm adımları attık ve ben O kadar düşünün ki meclis bir saat içinde kararını versin.

KAHRAMANMARAŞ TAHLİYE SAHASI

  • Kahramanmaraş Fuar Merkezi İstasyon Mahallesi 78008 Sokak No:2 / Dulkadiroğlu
  • Kahramanmaraş Avşar Yerleşkesi Batı Çevre Yolu / Onikisubat

haberkoprukoy.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu