Haber

KPSS sınav tarihleri ​​belli oldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, “Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz’da, Alan Bilgisi 1. gün oturumları 29 Temmuz’da, 2. gün oturumları 30 Temmuz’da yapılacaktır. Sınav (ÖABT) ) 6 Ağustos’ta yapılacak. KPSS sonuçları 25 Ağustos’ta açıklanacak.

Bu yıl 50’ye yakın sınava gireceklerini kaydeden Ersoy, şunları kaydetti:

“2022 yılında 12 milyonun üzerinde adaya sınav ve yerleştirme hizmeti verdik. Tüm paydaşlarımızla birlikte bu yıl da uluslararası standartlarda bir sınav merkezi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Hatay Adıyaman’da bazı sınavların yapılamadığını söylemiştik. , Kahramanmaraş ve Malatya daha önce ve bu bölgede sınava girecek adayların bunu istediğini.Sınav merkezini tercih edebileceklerini duyurduk.Beyin sarsıntısı bölgesindeki adaylarımızın bundan sonraki sınavlarda mağduriyet yaşamaması için çalışıyoruz. • Girdiğimiz sınavlarla ilgili bilgilendirmeler düzenli olarak internet sitemizde ve sosyal medya mecralarımızda yapılmaktadır.Sınavlara katılacak tüm adaylara şimdiden başarılar dilerim.”

ÖSYM tarafından bu yıl yapılacak sınavların sınav, başvuru ve sonuç duyuru tarihlerini içeren 2023 Sınav Takvimi’ne “osym.gov.tr” adresinden ulaşılabilmektedir. (HABER MERKEZİ)

habercilimli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu