Haber

Ludogorets Teknik Direktörü: Daha iyi bir maç çıkarabilirdik

Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendzhiev, F.Bahçe’ye alınan 3-1’lik yenilginin ardından “Daha iyi bir maç oynayabilirdik” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında Bulgar takımı Ludogorets, Fenerbahçe’ye 3-1’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendzhiev, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. F.Bahçe’nin komple bir takım olduğunu belirten Dhermendzhiev, “Fenerbahçe mükemmel bir takım. Bildiğiniz gibi ben her zaman mükemmeliyetçi oldum, bu yüzden daha iyi bir maç oynayabilirdik.”

“Eşit futbol oynadık”

Fenerbahçe ile eşit bir oyun sergilediklerini belirten Dermendzhiev, “Eksik olan gollerdi. Beni geçmişten tanırsınız. Ludogorets’in başına geçtiğimde Liverpool, Real Madrid gibi takımlardan daha iyi oynadık. Bu da öyle” dedi. Futbol nasıl bir şey. 3 gol olması gerektiğini düşünüyorum.” “Kötüydü. 2 bile fazlaydı. Eşit futbol oynadık” dedi.

“Zeki’nin futbolundan memnunum”

Takımının oynadığı futbolun gelecek adına umut verici olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Akıllı futboldan mutluyum, bu bize gelecek için mutluluk veriyor ve daha iyi olabileceğimizi gösteriyor.” Georgi Dermendzhiev, konuşmasını F.Bahçe’nin inanılmaz bir takım olduğunu belirterek, “Ne yaparlarsa yapsınlar alkışlayabilirim” diyerek tamamladı. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu