Ekonomi

ULUTEK yenilikçi bir ortam sunar

BURSA (İGFA) – ULUTEK Teknopark temelleri ile faaliyetlerine devam eden Dengage İnteraktif Dijital Teknoloji Hizmetleri ve Pazarlama firması; Müşterilerine özgün ve kişiselleştirilmiş pazarlama çözümleri sunma ihtiyacını karşılama çabasıyla dikkat çekmektedir.

Şirket, sektör dinamiklerini proaktif bir şekilde uyumlu hale getirerek, bilgi analizi ve müşteri etkileşimini en üst düzeye çıkararak yenilikçi bir girişim başlatmayı başardı ve müşterilerine farklı bir deneyim sundu.

Dengage, bilgiye dayalı pazarlama stratejileri geliştirerek müşterilerine pazarlama alanında yenilikçi çözümler sunmaktadır. Etkileşimli kampanyalar, anlık bildirimler, segmentasyon ve kişiselleştirme gibi araçlarla müşteri deneyimleri zenginleştirilir.

Firma yetkilileri, ULUTEK Teknopark içerisinde olmanın en büyük avantajlarının; işbirliğinin ve yeniliğin teşvik edildiği bir ortam olarak değerlendirdi.

Diğer teknoloji odaklı firmalarla etkileşim kurma ve büyüme ve gelişme için uygun ortam yaratma fırsatı en önemli avantajlar arasında sayılmaktadır.

Ayrıca Teknopark’ın sunduğu altyapı ve destek hizmetlerinin şirketin büyümesine değerli katkılar sağladığı vurgulanıyor. Müşteri memnuniyetinin iş modellerinin merkezinde yer aldığını vurgulayan şirket yetkilileri, sağladıkları temeller ve analizlerle uzun vadeli iş ilişkileri kurmayı hedeflediklerini belirterek, müşterilerine daha geniş bir varlık yelpazesi sunmayı planladıklarını belirtti. gelecekte daha fazla yenilik ve teknoloji entegrasyonu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu