Haber

Başkan Joe Biden derin sahte davalarla gündemde

Başkan Joe Biden derin sahte olaylarla gündemde olmaya devam ediyor. Son sızıntılara göre Biden’ın sesi yapay zeka aracılığıyla taklit edilerek 25 binden fazla telefon görüşmesi yapıldı. Bu toplantılarda Amerikalı seçmenlere yanlış bilgi verilerek oy verme kararları etkilenmeye çalışıldı.

Derin sahtekarlıkla Joe Biden’ın kimliğine bürünen suçlu ortaya çıktı!

New Hampshire Polis Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma sonucunda bu aldatmacanın Teksas’taki Life Corporation şirketi tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Şirket Walter Monk tarafından yönetiliyor. Bunun ardından şirkete birçok hukuki suçlamada bulunuldu. Bu suçlamaların başında yanlış bilgi üreterek seçmenin oy verme kararını değiştirmeye çalışmak geliyor. Şirketin bu suçlamadan suçlu bulunması durumunda Monk ve diğerleri çok ağır tazminatlara ve hatta hapis cezasına çarptırılabilir.

Yapay zeka sahtekarlığı Biden, Amerikalı seçmenlerden yaklaşan seçimlerde oy kullanmamalarını istedi. Ancak bu istek epeyce geri tepmiş gibi görünüyor. Bu sahtekarlığa maruz kalan birçok seçmen, olaydan sonra seçimde oy kullanma konusunda daha da istekli hale geldiklerini söyledi.

Biden’dan Türkiye’ye F-16 satışına onay mektubu!

Ayrıca Texas şirketi Lingo Telecom da derin sahte dolandırıcılık suçlamalarına maruz kaldı. Life Corporation gibi bu şirketin de büyük cezai suçlamalarla karşı karşıya olduğu söyleniyor. Bu davalar sonucunda geleceğe emsal teşkil edecek büyük cezaların verilebileceği iddia edildi.

Peki Biden’ın derin sahte olayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki yorum kısmından bizimle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu